Eymensmomm Kızlar aşıya gidecez üç taneymiş giderken arkadaşımda çalpol ver ben hep veriyorum dedi veren varmı bizim hemşire önceden sordugumdaverlmez bi sıkıntısı olursa verirsin demişti
atlaspasa Eymensmomm aşıdan önce verilen calpol aşıların etkisini yani bebişin bağışıklık kazanmasını engelliyor diye verilmez dedi hep doktorumuz. aşı sonrası ateş olur ve huysuzlanırsa verirsin demişti. ben aşı öncesi hiç vermedim. sadece menenjit aşılarında aşı ardından hemen calpol verilir. o da çok ağır bir aşı olduğu için. ama tabi doktorunuzun ne dediği önemlidir. en iyisi doktorunuza sormak.
Eymensmomm Purple13 bende vermedim hiç canım arkadaşım hep verdiğinden nasıl seyrediyor verenler faydası oluyormu diye sormak istedim
Purple13 Eymensmomm bence önceden olduğu gibi vermeyin bir sorun yaşarsanız verirsiniz tabi ki sizin tercihiniz😌 menejitlerde bile vermedim kaldırdı bünyesi. He ateş falan olsaydı verirdim. Doktorumda sağlık ocağındaki ebede önermiyor önceden verilmesini. Aşılar bizi pek yormuyor şükür
[silindi] Eymensmomm bi sorun olursa verirsin boşa ilaç verme çocuğa aşı olduğu akşam hep takip ederim bebeği az uyurum belki ateşi çıkar belki bişey olur diye o zaman müdahale ederim ama ortada bişey yokken ilaç verme taraftarı değilim
Eymensmomm [silindi] teşekkür canım bende şu zamana kadar sorun yasamadım çok şükür hiçte vermedim bide açılan calpol bozuluyormus ne kadar süresi var acaba biliyormusunuz
Cheddar Eymensmomm aşıdan önce hele ki ateş çıkmadan önce ilaç verilmez. Belki ateşi olmayacak bile neden vereceksiniz?
Eymensmomm Cheddar vermiyorum zaten bacım nerden çıkardın verdiğimi ama yine verenlerde varmış gördüğünüz gibi kimine doğru kimine yanlış hesabı
iki_prenses_annesi201 Eymensmomm hemşire komşuma aşıya gelmedn önce fitil verebilirsn demşti bn bi defa vermştim yarım tabi.. Çok şükr bşy olmmştı
saripapatyaaa Eymensmomm ben hiçbir aşısından önce vermedim çok şükür ki sonrasında da gerek kalmadı gerek kalmadıkça verme bence
iki_prenses_annesi201 Eymensmomm ağrı kesici ateş düşürücü olan fitil cnm bu kabızlk içn olan değil yani
VERA19 Eymensmomm Aşılardan önce ateş düşürücü verilmesi aşının etkisini düşünebilirmiş,pek tavsiye etmiyorlar.Birde belki de bebeğinizin ateşi hiç çıkmayacaktı aşı sonrasında,öncesinde boşuna ilaç içmiş olacak.Ben aşı öncesi vermiyorum bu nedenle😊