Ays__sse Bu gün 4.ay asimiza gittik. 8300 kg çıktık. 63 cm boy. Biraz kilolu olduğumuzu söyledi ebe. Henüz donemiyor. Kilodan donemiyor olabilir dedi. Sizin bebislee ne zaman dönmeye başladı, daha yeni yeni olması gerekmiyor mu
irva Ays__sse Her bebeğin farklı oluyor işte.3 3.5 aylık civarıyken başladı dönmeye benim oğlum.Şuan 4.5 aylık.
Snglklc Ays__sse benim bebeğim 3ay 26 günlükken döndü bu biraz bebeğin hareketli olması mücadele etmesiyle de alakalı ve de çok kilosu varsa bebek nasıl döndersin kendini gücü yetmez
Mevamer Ays__sse bizimkiside 4 ay 5 günlük yavaş yavaş dönüyor 8 kilo 84 cm çıktı ama bence her çocuk kendine özel çokda aşırı bir sorun değil bence sonrada beslenme bozukluğundan hastaneye alıyorlar
baloglum_e Aynı aydayız ve aynı kilo benim bebeğim de henüz dönmüyor kilosuna takılmıyorum çünkü diş emekleme vs. Çok fazla verecek zaten bu kiloyu 🌸
Ays__sse baloglum_e ayy duymak istediğim şeyler , insllah sağlıklı olsunlar da hayırlı zamanea donsunle r
Mrs_Ladybird Ays__sse çokta kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum biz cuma 5 aylık olacağız ama benim bebeğim de dönmüyor sürekli çalıştırıyorum ama pek oralı değil gibi bir de yüz üstü durmak istemiyoruz yavaş yavaş yaptırıyorum
Ays__sse Mrs_Ladybird ay zaten kilodan dönemiyor diyince canım sıkıldı . Yoksa kiloya takılmadim . Her bebek başka demekki . Genel konusmus olması çok yanlış
Esmatklc Ays__sse 4 ay 2 günlük ortalama bir haftadır dönüyor. Su an kilosunu bilmiyorum ama benim bebeğim de kilolu bebek
ftsdmrhn Ays__sse 8300 kg nasıl oluyor ya 😀 mama ile mi besleniyor. Ben kilonun az ya da çok oluşuna takılmam da merakımdan soruyorum
Ays__sse ftsdmrhn ilk doğduğunda bı kaç sefer mama vermiştim , ama üç aydır filan sadece sütle besleniyor . 🤭🙊♥️
AyazMerve Ays__sse Biz 3 ay 20 günlüğüz . Bizimki de kilolu ondan dönemiyorlar sanırım 😅Neyse herşeyin bir zamanı var ve her bebekte farklı olabiliyor 🥰