Minico Kızlar bebeğimin devamlı burnunu temizlerim ama dün resmen hırıl hırıldı yavrum serum sıkıp çevirip bekliyorum çıkanları aspiratörle çekiyorum ama yok hala dolu napacagimi şaşırdım başka bir yöntem var mı
gizeminmasali Minico bizde oyleydik dun gece bugun serum sktm ama yapabildimmi bilmiyorum yarim saat sonra yinre ayni
Aslihan1621 Minico sürekli kullanmayın aspiratörü serum fizyolojik de hır hır yapısıdır biraz bekleyin bence
Utkucan Minico aspiratörle çekme canım bir delikten şırınga ile 2 ml tazyiklice biraz sık sonra hemen diğer yanına çevir diğer burun deliğinden aynı oranda sık sonra çocuğu koluna al gaz çıkarır gibi sırtına vur dökülür ne varsa YouTube da videosu var bir doktor yapıyor paylaştım
Minico Aslihan1621 eğer pislik gelmediyse aspiratör kullanmıyorum ama dün ve bugün geldi başka türlü alamazdim normalde böyle olmazdı var yani dolu hissediyorum nefes sesinden belli
Minico Utkucan teşekkür ederim bu videoyu biliyorum aynı böyle yapıyorum mecbur aspiratörle çektim çünkü pislikler gelmişti başka türlü çıkaramazdım
Utkucan Minico Anladım canım eğer iyice gelen pislikleri aspiratörle çekip haftada bir böyle bişey uygulayabilirsin belki birde odanı nemli tut mutlaka
ZMK Minico doğduğundan beri bu yöntemle temziliyorum kızımın burnunu bildiğimiz hastanelerde takılan serumlarla