Cinarrryigit Oğlumun adını yiğit çınar koyduk duyanlar çınar ismini yiğit basitlestirmis şimdi yigitmi çınar mi bu çocuğun adı diyo sizce haklilarmi😒😒
Ozbek42 Cinarrryigit benmde oğlumun adı emir siraç. Eşimin ailesi siraç diyor benim ailem emir 🤦♀️ bir daha cocugm olurs asla 2 isimvkoymayacagım. Bu da beni sinir ediyo 😁
Cinarinannesi00 Cinarrryigit Hiç öyle düşünmeyin bizim oğlumuzun ismi de Mustafa Çınar eşimle ben çok severek,beğenerek koyduk dışardan herkes konuşur boşverin ismi gayet güzel ismiyle yaşasın minik paşa 🧡🥰
Kbrsh Cinarrryigit boşverin hiiiiç takılmayın benim oğlumun ismi içinde demediklerini bırakmadılar yok o nasıl isim yok iki isim koymayın yok şunu koyun yok bunu koyun sizin oğlunuzun ismi kimseye kalmadı annesi sizsiniz buradaki tek söz sahibide sizsiniz
baybalyanak Hayır kesinlikle. Herkes konuşur. Kimseyi memnun edemezsiniz. O sizin oğlunuz ve istediğiniz gibi seslenin. Siz nasıl seslenirseniz onlarda öyle devam eder. Bence iki ismini birlikte kullanın. Hayırla büyütün 💐