Mom078 Bu ürünü alıp kullanan varmı ? Kızım freni patlamış kamyon gibi yürümeye çalışıyor düşecek diye aklım çıkıyor ki düşüyorda 😒 yani kullanışlı bir ürün mü ?
Mugeela44 Mom078 ilk defa duydum bi girip bakayım dedim 🤔 sanırım sadece kafasının arkasında yastık gibi bir şey eğer aynı üründen bahsediyorsak 🤷🏼♀️🤓 yan tarafa da düşme ihtimali yok mu? Birisi beni de aydınlatsın
Mirac_21032019 Mom078 ben kullandim ogluma cnm daha cok otururken arkaya dusmesin diye takiyodum kullanisli bisi aslinda.
AgentMom Mom078 sadece boyun ve sırt tarafını destekliyor. Ama bele çokta etkisi yok. Evde sen boyun yastığını taksan bununla aynı işlevi görür.
Nik_mik_yok Mom078 bence gereksiz bi ürün. Çocuk zaten denge kuramıyor, bide sırtında onu mu taşısın 🤣🤣 önümüz de yaz ,sıcakta çekilmez
Mom626363 Mom078 onu taktirmazki nefes hanım daralır onda 😄 hemde bi iki kere dusunce canı aciyinca dusmemek icin gayret edicek Biz annelerin ici gidiyo dusuyo bisey olcak vs diye ama asıl o düstükce güclenecek bebegim😄🥑❤
Mom626363 Mom078 bende sana diyom ama bende ayniyim😏 dün tutunup kalkmayı ogrenmis daha 8 ayliksin naptın yavrum be dedim😁 bi saniye ayrilamadim yaninda duscek diye