Tekoglum Ayseksii gecmis olsun canim bende bugun aynı postu açmak icin girmiştim inşallah cevap gelir
Aliasaf_emel Ayseksii evet ıhlamur verebilirsiniz fakat biraz sulandırılması gerekiyor diye biliyorum
birminikdev Ayseksii Ihlamur yerine nane çayını ilk deneyin hiç işe yaramazsa Ihlamuru kaynamadan demleme yöntemi ile yapıp verebilirsiniz
Htchcglu Ayseksii ıhlamur içebilir ben vermek istedim içmedi ama ben sabahları ıhlamur cicibebe yumurta sarısının yarısı bide keçi boynuzu pekmezi bunları karıştırıp veriyorum çokta güzel yiyor
Aliasaf_emel Ayseksii bir tutam kadar dedikleri öyle demleniyo yani çay bardağı kadar suya bir tutam kadar demleyebilirsiniz Su kaynadıktan sonra ıhlamuru atmalısınız ki haşlanmasn sonra içine biraz su ekler ıhlamuru açmış olursunuz
Balkupummm Ayseksii Verebilirsiniz kaynamis suyun icine biraz ihlamur atin 7 veya 8 dakika bekleyin icine ben elma da atiyordum o sekilde verebilirsiniz.Ben 1 yasina kadar boyle demleyip verdim cok azda pekmez atiyordum icine
Mrl06 Ayseksii ben her kahvaltıda veriyorum. Kaynamış suya ( ocaktan indir) az ıhlamur at 10 dk bekle. Şifa olsun inşllah