Papatyaseverr 1Amine En geç gece 12 de uyuyor sabahta 9-10 arası uyanıyoruz geceleri 2 kere süt için kalkıyoruz 13 aylığız bu arada
Mom079 1Amine gece 11 de yatıyor sabah 9 da kalkar. Önceden akşam sekiz sabah 6 da kalkardı geç yatırıyorum artık
Miyonunannesi 1Amine aksam 8-9 arası uyuyo sabah 7 de ılk uyanıyo sonra 9.30 da geri uyuyup 11 de kalkıyo oglen bir gibi tekrar yatırıyorum bazen ıkı saat uyuyo bazen bir sonrada bes gibi sekerleme yapıyo
Dogudabirogretmen Bizim bir düzenimiz yok ama 9 da kalktığı zaman genelde 12 1 gibş uyumuş oluyor. Sizin bebeğiniz erken mi kalkıyor
Merve_6969 Esilaprenses yorumunuzu gördüm de benim oğlumunda uyku düzeni öyle 2 ay 15 günlük sizinki kaç aylık
Esilaprenses Merve_6969 benim kızım 14 aylık canm . Seninki daha küçükmüş . Benimki geceleri çok emiyor tek zorluğu o .
Hnb20 1Amine 6 aylık oğlum var sabah 7 dedim mi gözler açılıyor 🙄1 saat sonra tekrar uyuyor yarım saat oda. akşam da 9 buçuk 10 da yatar. Gece nerdeyse saat bası uyanır 🤷♀️ Keşke düzene girse uykuları