Alya88 Kizlar bebeklerniz ek gida döneminde kabizlik yasadigin da nasil basa çıkıyorsunuz 7 aylik olmak uzereyiz yardım lütfen bu arada her yemeğine zeytinyağı ekliyorum
Gzde07 Alya88 canım kayısı ve armutu suda pişir blendr yap yedir hemen yumuşatıyor mutlaka hergün yedir çok faydası var
Alya88 BalarisiYusra aslında oyle yapıyorum ama su ile aramiz pek iyi değil cok fazla içmek istemiyir doktor surup verebilirsin dedi ama bu seferde ona alışır diye korkuyorum
BalarisiYusra Alya88 mürdüm eriği de kabızlığa iyi geliyor kuru mürdüm eriği ve armudu haşlayıp blendr yapabilirsin içine çay kaşığı ucuyla tarçında koy
yeninesilmom Alya88 biz ek gıdaya başlayalı 2hafta olucak yoğurdu 3 gün kuralıyla verdikten sonra artık ne veriyorsam yanında yoğurtta veriyorum yoğurdun bağırsakları çalıştırdığını okumuştum bide suyunu da eksik etmiyorum.
Asl90 Alya88 benim oğlumdada hafif kabızlık başladı ek gıdadan sandım. Bol zeytinyağı ve lifli gıda tüketiyor. Demir ilacından olduğu farkettim kestim düzeldi tekrar başladım ve kabız oldu ilacı değişeceğim belki sizinkide demirdendir
Trilaylay Asl90 biz ocean microfer kullanıyoruz kabızlık yapmadı doktorunuza sorarak bi deneyin isterseniz.