yusufumyasemin Sonsuzask_06 oyy kuzum yaaa , oyuncakla vurmuştu o post sizin sanırım çok çok çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin çok üzüldüm kuzum yaa 🙁
Sonsuzask_06 biregesevdasi yok kuzum akşam paylaşmıştım kardeşi oyuncak vurdu diye uyuyor olunca resim yükleyememiştim
dontsleppyunhappy Sonsuzask_06 doktor ne dedi canım, nasıl bir tedavi uygulayacakmış, ne kadar sürede iyi olurmuş, çok geçmiş olsun
Sonsuzask_06 dontsleppyunhappy götürdük kuzum doktor görmede sıkıntı yok dedi epeyce inceledi baktı bi 5 dk inceledi damla verdi 1 ay sonra kontrol dedi kontrolün amacı gözde sonra bir aksi durum oluşmuş mu diye
Deletedmom_6 Sonsuzask_06 çok geçmiş olsun 🥺 mutlaka hastaneye götürün tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
Aybikesuna Sonsuzask_06 of çok kötü vurmuş ya kıyamam inşallah birşey olmaz bilerek mi vurdu yoksa oynarken yanlışlıkla mı yaptı
Sonsuzask_06 Aybikesuna kuzum oynuyorlardı inatlaşıp çekiştirirken abisi zorladı sonra ikisi de birbirine bağırdı kız kaldırım tam ucunu vurdu ben burnuna geldi zannettim sonra kanlandığını farkettik