EmineRavza Merhaba sevgili anneler 10 aylik bir kizim var yaklasik 2 aydir desteksiz oturuyor yurutecle yuruyor ama kendi tam basamiyor ve hani apalama girisimi yok sadece surunuyor emekliyor. Nasil yurume alistirmalari yapabilirim
Zeynephatice EmineRavza benim bebeğimde 10 aylık emekledi sonradan kanepelere duvarlara tutunup kalkmaya başladı biz kollarının altından tutup yürütüyorduk çok hoşuna gidiyordu şuan 13 aylık kendi tutunmadan ayakta duruyor 3 4 adım atıyor daha bir aya yürür bence.her bebek farklı oluyor mesela ben 10 aylık yürümüşüm.biraz yardım edip Allah’a bırakmak lazım Allah yürü deyince biz tutamayız zaten ☺️
Kemalinannesii EmineRavza ayni dert benim kinde var sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama ben .vakti geldiğinde kendini hazır hissettiğinde Elbeyli yürüyecek esinle biraz alıştırma yapın tay tay derler ya buyukler karşılıklı geçin biz oyle yapıyoruz ama benim oğlum rahatına düşkün 9 buçuk aylık yürümekte hic gozu yok
ZMK EmineRavza yapcak bişey yok bizde 9.5 aya kadar yürüteç kullandık kucak istiyodu onu bıraktık emeklemeye başladı sürekli onu kullanmaya devam edersen yürümede sıkıntı çıkabilir çocuklarımız için yorulcaz artık uapcak bişey yok sürünsün bırakın niye sürünmesini istemiyosunuz
EmineRavza Kemalinannesii bu minikler hep bole sanirim 🤗 koltuk atlarindan tutuyorum alistirma icin hemen dizlerini kiriyo 🤐
Kemalinannesii EmineRavza galiba yürütecin de etkisi var canim parmak uçlarına basıyorlar sen cok kendine sitres verme bu konuda birak o kendini hazır hissetsin yürür zaten Allahını izniyle:) benim oğlum her konuda rahat masallah ayni babasi :) senin minik kız mi erkek mi