Ohaezgi Biraz biberonda mama kalmıştı akşamdan birde sağdığım sütüm vardı biberona karıştırıp içirsem bişey olur mu
bitanem123 Ohaezgi olur tabıkıde bıberondakı mama 1 saat içinde tüketilmeli buzdolabından çıkartıgınız sütte eğer ısınmadıysa 3 saat içinde tüketilmeli canım
DaisyMom Ohaezgi mama 1 saati gecmemesi gerekir.Bakteri olusturmamasi icin.Bastan yapin kalmis mama icirmeyin bebeginize☺ama karistirmanizda bir sakinca olmaz.
Semahmet18 Ohaezgi bence mama ve süt karıştırılmaz ve mama en fazla bi saat dışarda kalabilir bi saati geçerse içirmeyin derim
Bktbll Ohaezgi mama sadece 1 saat bekler canım birde sütünü kokla istersen sağılan süt 3 saatten fazla dışarda bekliyorsa ekşime yapıyor
bitanem123 Ohaezgi 1 kereden birşeyy olmaz kusma falan olmadıysa ama canım dıkkat et içmediği mamayı dök veya 1 saat içinde bitirmeye çalış sonra dök kullanma daha o mamayı. Birde anne sütüyle mamayı karıstırma ayrı ayrı ver
Bktbll Ohaezgi bilmiyorumki canım ben 1 saat bekleyeni hemen döküyorum kalsa bile bakteri oluşumu oluyor sütle mamayıda karıstırma sakın birbirine kustumu peki
Semahmet18 Ohaezgi bilmeden içirmişsin canım inşaallah olmaz ama bundan sonra bi saati geçerse dökersin 😊