Bonnusimo 4 aylık kızım emerken ve uyurken kafası cok terliyo. Emerken efor sarfediyor normaldir diyorum ama uyurkende kafası cok terliyor basına gelen var mı? normal mi?( Kalın giydirmiyorum ve evimizin sıcaklıgı 22-24 arası)
elifiii Bonnusimo uyurken sıcaklık 21’e düsürebilirsiniz. Bazı alerjisi olan bebeklerde ve D vitamini eksikliğinde gece terlemesi olabiliyor. odasında halı varsa kaldırın ve her gün odasını silip süpürün deterjansız , beyaz sirke veya dogal icerikle.
Sinemisssss Bonnusimo aynısı benim kızım daha geçen doktora sordum ev sıcaktır üstü kalındır diyor ki değil aslında
41esra Bonnusimo benim kızımda sadece kafası terliyor kalın giymekle sıcakla falan alakası yok bence babası da öyle kafadan terler tamamen yapısal bence
Fundakara Bonnusimo benim oğlum doğduğundan beridir terliyor özellikle kafa sırılsıklam emerken gaz çıkarırken iyice su oluyor kafası kıyafetle alakası yok bence çevremde herkeste olmuş genelde bu sorun zamanla geçmiş hep normal dediler diye bende üstünde durmuyorum oğlum 3 ay 6 günlük siz yinede doktora ev sıcaklığını sorun haber bekliyorum ben daha yeni gittim sormadım 🤷🏻♀️
AlininAnnesii- Benim.oglumunda emerken cok terliyo suan hasta uyurkende basi terlemeye basladi anlamadim bende
Bonnusimo AlininAnnesii- kafa ıslakken üşütürler gibi geliyor incecik saç telleri cabuk kuruyor ama işte
Bonnusimo elifiii evet vitamin eksikliğini bende duymuştum o yüzden tedirgin oldum aslında dikkate alıcam cok teşekkür ederim
Bonnusimo Sinemisssss yaa öyle mi dedi yakın zamanda kontrolümiz var bende sorucam cocuklara sıcak geliyo demekki anlamadım yelek falan giydirsek nolcak acaba
elifiii Bonnusimo rica ederim, oglum öyleydi. Müslinle kurulardım yatarken, sıcagı sevmiyor zaten hala.