Bnuacll Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık aptamil mama kullanıyorum ama gaz problemi çok yaşıyoruz birde kusma oluyor çok fazla doktorumuzda en iyisinin o olduğunu söyledi bağışıklık sistemini çok kuvvetlendirdiğini söyledi diğer mamalardanda denemek istiyorum ama tereddüt ediyorum acaba diğer mamalardanda kullanıp memnun kalan var mı özellikle çocuğu büyümüş tecrübeli annişler hangi mama ile büyütüp memnun kaldınız ??🤍🤍
Babymom123 Bnuacll doğduğundan beri aptamil kullandım hatta 2 noya bile geçtik çok şükür hiçbir sorun yaşamadım bazı mama markalarını bebek kendisi seçiyomuş ona ne iyi geleceğini kendisi kabul ediyomuş
Serapp__ Bnuacll hipp önericektim ama şıklarda göremedim. Hipp kullandım ben kızıma gaz kabız yapmadı. Bebelac da kullandım onda da sorun yaşamadım. Ama aptamil mahvetti benim kızımı. Sma da aynı şekilde gaz yaptı kabız yaptı. Hipp ve bebelac baya iyi geldi kızıma. Şuan 15 aylık kullanmıyoruz mama.
Deletedmom5284 gazlı bir bebekse hipp öneririm, aptamil tabi ki dünyada bir numara ve içeriği tüm ülkelerde aynı olan mama, ama ilk zamanlar benim kızıma da ağır gelmişti, şuan kullanıyorum 7 ay 22 günlük artık sorun yaşamıyoruz aptamille ❤️
Bnuacll Serapp__ hipp mamayı unutmuşum 🤦🏼♀️ Şuan yorum yazanların çoğu onu öneriyor deneyeceğim teşekkür ederim yorum için 😍❤️