Mlamrv İyi günler arkadaşlar bebeğim 25 günlük hergün düzenli olarak BİOGAİA damla kullanıyoruz 5 damla. Kullanan varmı acaba doktorumuza sordum bi zararı varmıdır diye hayır daha çok bağırsaklarına faydalı dedi, başka kullanan var mı acaba lütfen yazarmısınız 🙏
Gunayim Mlamrv gaz damlasidir o birde simpexs var ben iksiinide kullandim doktor yazmisdi cok gazlidir bebegim ama hic bir ise yaramadi bizde kimyon ve anaeon cayi veriyorum kizima kendimde iciyoeum daha cok huzurla uyuyor gazini cikariyor kendisi
Arzu34 Mlamrv aslında gaz damlası değil o probiyotik bagirsak florasinin oluşmasını sağlıyor gaz yapmasını engelliyor kabizligida engelliyor benim bebeğimde çok gazliydi hayat kurtarıcı oldu bana
ElaKumsal Nur16 gaz damlası değil bağırsak probiotiği bizde tuwalete rahat çıkmamız için eczanelerden alıp kullanıoruz ya buda onun damla şeklindeki hali
Mlamrv Gunayim eve Gunayim evet bende kullanıyorum iyi geliyor ama hergün ilacın bi zararı varmıdır diye merak ettim
Zeynos Gunayim bu çay i nasıl yapıyorsunuz bana da söyler misin artık gaz damlası kullanmak istemiyorum bir isede yaramıyor zati
Nur16 Mlamrv bana doktor bana 1 damla yazmış ama ama 5 damla kullanıyomuşun bi sorun olurmu bebeğim 1.5 aylık
Gunayim Mlamrv zarari varmi yokmu diyemem ama sonucta ilac yani ben dogal yontemi tercih etdim cok zor bi bebek kizim cok asiri gazli ilacta ise yaramdi zaten agliyor bende caylaru denddim azda olsa ise yariyor sakinlestiriyor
Prenses Mlamrv bende kullanıyordum 2 gün önce bitti kzıım 34 günlük ama hiçbir etkisini görmedim doktorum tavsiyesiyle nurseharvays aldım şu anda onu kulanmaya başladım bakalım işalah iyi gelir
Gunayim Zeynos anason cayi var kimyon 1cay kasigi 1 bardaga koyuyorum uzerine sicak su demleniyor suzuyorum sonra 2 defa biberona dokup veriyorum icinede 1 tane seker koyuyorum azcik tadi olsun diye
Bebeminnie Nur16 bana da 5 dedi doktor Eczacı da 5 yazmış 1 damla pek işe yaramaz bence Çünkü 5 damla koyunca 1 ay gidiyor ilaç zateb 1 aydan sonra kullanma dedi eczacı açılmış damlayı Ve buzdolabında saklanıyor
Mlamrv Nur16 hayır bir sorun olmaz arkadaşım 6 damla kullanıyor bize doktorumuz 5 damla dedi çokta iyi geliyor maşallah sürekli uyuyor ağrısı olmayınca
Bebeminnie Mlamrv biogaia bağırsak ve metabolizma düzenleyici, her gün aynı saatte veriliyor 4 ay kullanılıyor Bebekte gaz sorunu varsa ekstra bir damla kullanmak gerek Sab simplex öneririm 👍
GamzeeArmagan Mlamrv Bizde kullandık biogaiayı içinde probiyotik olduğu için düzene sokuyor bize de bir zararı yok demişti doktorumuz. Yanında bir de nurse harweys kullanıyorduk çok gazlı bir bebekti sabahlara kadar ama şükür şimdi iyiyiz. Darısı başınıza inşallah
ElaKumsal Mlamrv benim bebeğim 5 ayı doldurdu bende biogaia kullandım 4. Ayına kadar. Doktora rutin kontrlne gittik ayda bir değiştirilmesi gerekio probiotiklerin dedi sebebi de her ilaçta farklı bakteriler olduğu için baarsaklar alışıomuş bize maflor verdi onu kullandık bu ay ki kontrlümüZde kullanmayı kesin artık dedi bıraktık gaz problemi olmuo dye