61huma54 Meraba prematüre bebeğim var ve doktor arayısındayım alanında uzman bı doktor bilgısı olan varsa yazabılırse cok sevınırım aylık kontrollerı için☺️
Esrayusra 61huma54 merhaba Akyazıdaysanız veya yakınsanız Akyazı devlet hastanesinde görev yapan çocuk doktoru Kadriye perçini öneririm bebeğim doğduğunda özellerde anlaşılmayan hastalıklarını bir muayene de teşhis etti gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Canevlatlarim54 61huma54 kesinlikle özel bilge hastanesi Şerafettin Yaman 3 yaşında oğlum var doğduğundan beri onun kontrolü altında şimdi de 6 aylık kızımın doktoru ilaçları tedavisi mükemmel bi insan muayne ücreti de 90tl
Hosgeldiannelik 61huma54 komşumun kızları prematüre doğdular. Esra tırpana götürmüş ama prematüre doktoru değil demişti. İstanbul daydu doktorları. Sakarya da da takiplerini Esra hanım yaptı
61huma54 Canevlatlarim54 suan ona gıdıyoruz doktorumuzdan memnumum ama prematüre olduğu ıcın bı an telaşlandım sözünde prematüre mı bebegınız
61huma54 Guzeleanne Meraba ne tesaduf kı suan o doktordan geldım evet cok begendım doktoru cok ilgili teşekkür ederım
Smyrdmr Guzeleanne doktor eğitim araştırma hastanesinde sanırım. Ben randevu bulamıyorum nasıl randevu alıyorsunuz acaba?
Guzeleanne Smyrdmr Smyrdmr evet eğitim araştırma hastanesinde. 182 veya mhrs programından alınabiliyor. Şuan kontrol ettim en erken 29 haziran tarihine boşluk gözüküyor.
Smyrdmr Guzeleanne teşekkürler. Ben de kontrol ediyorum ama uygun randevu yok diye uyarı veriyor hep. Talep de oluşturdum bakalım. Umarım kısa zamanda randevu alabilirim. Kızımın alerjisi var alerji testi yapılmasını isteyeceğim 🙏🏻
Smyrdmr 61huma54 hiçbir doktorda randevu gözükmüyor bana bilemedim 🤷🏻♀️ ben de en iyisi 182 den alayım. Teşekkürler ☺️
Tatlican 61huma54 yesil alan istiyor orardaki dr lar siz açtirdiniz büyük ihtimalle yesil alan actirmayinca randavuler dolu görünüyor
Guzeleanne Smyrdmr kendi adınıza randevu almaya çalışırsanız vermez, çocuklarım kısmından çocuğunuzu tıklayacaksınız o şekilde hastaneyi ve bölümü seçtiğinizde randevular gözüküyor.