Gizemsenn Merhaba kızlar 3 aylık bebeğim var ve kıSa aralıklarla öksürüyo sürekli nasıl geçirebilirim
Elissaaaaaa Gizemsenn hah aynısı benimkindede var ya doktora gittim enfluvir denen bir surup verdi ama grip soğuk algınlığı ilacı geçirmiyır ki bir hafta oldu hala kuru öksürüyor napsak bilemedim
Ozlemhtc Gizemsenn Bizim de öksürük var doktora gittik prospan surup verdi bizede ilaç değil organik bi surup dedi zararı olmaz ama öksürüğü keser dedi. Eczane de satılıyor ama doktora danışmadan alma derim.
Gizemsenn Elissaaaaaa bende internetten okudum ayva yaprağıyla ıhlamuru kaynatıp verin yazıyodu ama ayva yaprağını yeni yeni kurutmaya başlarlar dedi aktar o yüzden bi ıhlamuru deniycem doğal yolla geçsin istiyorum açıkçası
Gizemsenn Ozlemhtc doğal yolla geçsin istediğim için ilaç vermek istemiyorum açıkçası ama yinede danışırım doktora
Ozlemhtc Gizemsenn zaten bi ilaç değil dedi doktorumuz yani daha doğrusu doğal.bi urun dedi ve yarım çay kaşığı verin dedi. Siz dediğim gibi bi danisin doktora . Doğal yolla vereceğiniz her hangi birşey de rahatsız edebilir bebeğini