Liyaninannesii Kızım 15 aylık son üç dört gündür memeyi ağzına alıyor diliyle iterek geri çıkartıyor videoyla resimle flan oyalaya oyalaya tutturuyorum emziriyorum az az ama hep destekli video kapansa direkt bırakıyor uzmanlar 2 yaşına kadar emzirin diyor ama bilemedim böyle destekli destekli devam ettirsemmi emmek istemiyor diye bıraktırsammı çok arada kaldım Gece uykusundan 3-4 kez uyanır herkes diyoki memeyi bıraktırsan uyanmadan uyur sabaha kadar kimiside uyanırsa uyansın verebildiğin yere kadar zorla emzir diyor siz bi akıl verin nolur ne yapmalıyım hiç bilemedim
Feridekoca Liyaninannesii kuzum kararını kendin ver etkilemek istemem ama postu okuyunca dayanamadım şuan 20.ayligiz bi haftadır uğraşıyor cok zor psikolojim bi süreç bence elinde firsat varken değerlendirmelisin.
Darlinggirl 2 yas mi? hep 1 yasindan sonra emzirmenin keyfi birsey oldugunu duydum doktorlardan. 1 yasindan sonra okadarda onemli degil bence. Zorlamaniza gerek yok, vicdani boyuta sureklememek lazim yeterince buyumus
Liyaninannesii Darlinggirl Emzirmeyi sonlandırma konusunda girdiğim şu psikolojik buhranımı atlatabilirsem inşallah bencede en mantıklısı bırakmak sanki ya
Liyaninannesii Feridekoca çok sağol canım umarım sende daha fazla zorlanmadan bir an önce bıraktırırsın senin işin daha zormuş 🤦🏽♀️
Feridekoca Liyaninannesii cok saol canım benim rabbim.miniklerimizi korusun biz hep onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz 😍