Mertalp91 8 günlük bebeğim var ellerinin üst kısmı çok hafif kurudu küçük küçük deri atıyor gibi duruyor bunu yaşayan varmı. Hastanelik bi durumsa sabahtan götüreceğim.
Cramel Mertalp91 yeni doğan bebekler deri değiştirir canım benim oğlum da 13 günlük aynı şekilde derisi pul pul dökülüyor.
EJDERYAA Mertalp91 🥰korkmayın benim kuzumda da oldu daha çok küçük yavaş yavaş geçecektir korkulacak bişey yok ❤️
ZeynepEmreAras Mertalp91 korkmayın benim oğlumda da aynısı olmuştu hatta karnında bacaklarında olmuştu ben zeytinyağı sürmüştüm kuru kalmasın diye
Nildailay Mertalp91 yeni doğan bebekler deri değiltirir normaldir eczaneye danışarak mustela bebek bakım kremi alabilirsiniz bize çok iyi gelmişti
Mybabyboy1 https://imgyukle.com/i/N878Fc Benim minnokun da her banyodan sonra ayaklari soyulmustu :) zamanla gecti, deri degistiriyorlar korkmayin
Tugcealp Mertalp91 suyun içinde oldukları için çıkınca derileri tazeleniyor korkmayın bebe yağı ile yağlayın vücudunu sürekli
41esra Mertalp91 normal canım bebişlerde kuruluk olur ama bebe yağı Kullanma bence onun yerine zeytinyağı ile masaj yapabilirsin hem doğal hem iyi geliyor 🙃