Mayis_prensesi Kızım 10 aylık deri testi yaptıracağız alerjisi için yaptıranlar anneler önerileriniz var mı ayrıca çok ağrılı oluyor mu kuzular çok ağlıyor mu yapıldığı anda beni şimdiden sıkıntı bastı 😞😞😞
Mu-Mi Mayis_prensesi 2 hafta önce yaptırdık koldan yaptılar evet ağladı canı yandı uçlarında iğne var sanırım onları batırdı birde sabit 20 dakika tutmak gerekiyo ozamnda çok sıkılıp agliyorlar yanına sevdiği oyuncak veya ilgisini çekebilecek bisey alın birde yanınızda biride olsun zor oluyo oyalamak
elmaliturtam Mayis_prensesi ağrılı olmuyor sinek ısırığı gibi ama sabit durması gerekiyor bebeklere deri testi yapılması zor olabilir canı acıyacak bir durum değil merak etmeyin 10/20 dakika arası sürüyor. Bebeklere kan testi ile bakıyorlar genelde zor oluyor diye
Gzde07 Mayis_prensesi çok zordu bizde yaptırdık sırtına 15tane batırdılar 😔en kötüsünde yüzüstü 15dk hiç kıpırdamadan yatması ,kucağına alıp sakinleştiremiyorsun ağlamaktan sesi çıkmaz olmuştu yavrumun😔
41esra Mu-Mi Gzde07 Ozgeruya kızlar hangi hastanelerde yaptırdınız birde der testine doktor mu karar veriyor yoksa sizin isteğiniz üzerine mi?
Mayis_prensesi elmaliturtam kandan baktırdık canm ama tam olarak nelere karşı alerjisinin olduğunu bilmek için deriden yaptıracağız
Hsbylcn Bizde kan testi yaptirdik ama sonuc vermedi. Yarin deri testi olacak. Insallah cani yanmaz🤲🤲 4.5 ayligiz
Mayis_prensesi Gzde07 ayyy kuzum benim 😞😞😞şuan kendim yaşadım resmen kucağıma almazsam hiç susmaz nasıl yapacağız bilmiyorum Rabbim yardımcımız olur inşallah 🙏
Gzde07 Mayis_prensesi en kötüsü o zaten hareket etmesine bile izin vermiyorlar çocuk kıpırdamasın diye omuzlarından tutturuyolar çocuk daha çok ağlıyo pozisyondan ötürü 15 dk geçmiyor 15 saat gibi 😔Allah yardımcınız olsun inş bişey çıkmaz
Ozgeruya Mayis_prensesi 15 dk sabit durdu bizim ki cok agladi ya korkutmayım genede ama bi tanidigimizda yaptirdi onunki ağlamamış