pogacayanakli_aylamm Kızlar bebeğim 1 ay 20 günlük 3 kaşık mercimek çorbası yedim 2 saattir ağlıyor çok huzursuzlandi. Mercimek çorbası gaz yapmış olabilir mi? Muz da yedim.
Morfrenk pogacayanakli_aylamm mercimek yapar evet, karnına masaj yapın bol bol. Bacaklarını bisiklet sürer gibi çevirin
Elifeslem1 pogacayanakli_aylamm mercimek yapar kimyonu sıcak suya koyun dibe çökünce için 1cay kaşığı da bebeğe verin iyi gelir
Busraabdullah pogacayanakli_aylamm gaz damlası var nursenmi öle bisey çok iyi glio tavsiye ederim birde evde hakiki zeytin yağı yada kantoron varsa siringa gibi biseyle poposndan sık
Havvaminl Elifeslem1 canım kimyonu direk sıcak suyamı koyuyoruz kaynatmıyormuyuz ben kaynatıyordum yanlış mı yapıyormuşum
Elifeslem1 Havvaminl yok canım sıcak suya 1 tatlinkasigi artık size bağlı miktarı koyup dibe çökünce için
yoncaaaa Zinco gaz damlası alın eczaneden çok iyi bir gaz giderici damla benim bebeğime kullanıyorum günde 2defa 4damla denemenizde Fayda var
Hndd Biz gaz sorununu sab simplex sayesinde atlattık Allah a şükür denediniz mi ? Yoksa her yediğimiz gaz oluyo😔
yoncaaaa pogacayanakli_aylamm YouTube açın bebek için gaz masajı diye onları uygulayın ben damlayı karnı doyunca veriyorum daha rahat yapsın diye birde süt yada mamayla besliyorsanız bebeğinizin gazını çıkarırken 1bacağınızın üstüne yatırın sırtını sıvazlayıp rahatlatın karnı yumuşak olunca daha rahat oluyor bebekler ağzından gazını çabuk yapıyor benim Bebeğim de 2ay 20günlük Herseyi doktor soramayız biz doktoru olmalıyız bebişimizin
basakgolbasi Damlaları kullanmadan önce doktorunuza danışmakta fayda var kiraz çekirdeğiniz varsa ısıtıp onu karnına koyabilirsiniz sonrasında da zeytinyağı veya bebe yağı ile i,l,u yöntemiyle gaz masajı yaparsanız rahatlayacaktır. ☺️🥰