Kardelenalp 7 aylık oğlum için sünnet düşünüyoruz . Bulunduğum ilde özel hastane yok devlette gidelim dedik ama cerrah mı ürolog mu siZce fikri olan ? Yada yakın ilde ki özel hastane mi ? 🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
esse2307 Kardelenalp merhaba benim oğlum 2 aylıkken oldu . Normalde özele gidicektim fakat arkadaşım çocuğunu devlette yaptırdı . Sonra bende oraya gittim . İstanbuldayım . Devletteki doktordan çok memnun kaldık. Sizin ordakiler nasıldır pek bilemiyorum. Operatör Doktordu bizim çocuğu sünnet eden çocuk cerrahıydı Çok iyi biriydi saolsun ☺️ Hayırlısıyla atlatırsınız inş ☺️
Gunes55 Kardelenalp cocuk cerrahi. Ama devlet yasindan once yapmiyo diye biliyorum ben. Aklimda oyle bise kalmis sanki
Kbrysfslm Kardelenalp devlet hastaneleri sünnet yapmıyor diye biliyorum bir hafta önce yaptirdum özelde
esse2307 Bayrampaşa Devlet Hastanesinde olduk . Çocuk Cerrahı Op.Dr Rüya Ayşe Çelik ismi . Gidersen eğer gerçekten pişman olmazsın çok ilgili ve çocuklara bayılıyor . Biraz sert görünüşlü gelebilir ama çok içten birisi ☺️
esse2307 marscicegi Bayrampaşa Devlet Hastanesinde olduk . Çocuk Cerrahı Op.Dr Rüya Ayşe Çelik ismi .