Derin1509 Kızlar merhaba 6,5 aylık kızımın 5 gündür burnu tıkanıyor genelde uyurken doktoruna götürdüm alerjik nezle dedi ilaç verdi ama hala akıyor uyuyamıyor 😢 başına soğan karanfil koydum napabilirim başka 🥺
Sinemhayal Derin1509 merhabalar benim kızımın da burnu tıkanıyor bazen tişörtünün yakasına nane yağı damlatıyorum veya oda için olan buhar makinasının içine bi kaç damla nane yağı damlatıyorum hem oda ferah kokuyor hem de burnumuz açılıyor
mother_of_2_boys Derin1509 burnuna serum fizyoljik sıkıp aspire etmen gerek yani çekmen gerek geçene kadar günde 2 kere gerekirse 3 kere baska türlü boşalmaz burnu
Yeldanuroner Derin1509 sütun varmi canım var ise eğer biraz siringayla doldur biraz burnuna puskurt hepsini çıkarıyor ağızdan ve burundan
QueenOfDisaster Derin1509 burda görmüştüm biri lavanta yağı damlatin başucuna diye yazmıştı. Denemedim ama siz bi deneyin iyi yorumlar çoktu çünkü
PolenLina Bize serum verdi doktoru sıkıp aspiratör le çektim bir haftadır nefes alamayan bebeğim iki günde rahatladı
Derin1509 mother_of_2_boys evet temizliyorum uykudan önce gün içinde ama yinede tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor 🙁
Cicekimftm Derin1509 uyuduğu odada mutlaka kalorifer üstünde 2 bardak su bulundurun her daim. Serum fizyoloji sıkıp burun aspilatoru ile temizleyin günde 3 kere. Soğana karanfil batırıp odanın içinde de tutabilirsiniz iyi gelir
tosbik0526 Derin1509 cold mix kullanmayı denediniz mi hiç? Ben burun tıkanıklığında bebeğim ya da kendim hiç farketmez ya kıyafet üzerine ya da yastığa bir damla damlatıyorum inanılmaz ferahlatıyor
tosbik0526 Derin1509 mutlaka deneyin bir ee burnuna fizyolojik serum damlatın ama mutlaka dolapta bekletilmiş olsun yani soğuk, fizyolojik serum sıcakken işe yaramıyor
Glsm28 Arkadaşım 1 hafta neler çektiö ben instagram da profilim açık bak şırıngaya serum fizyolojik koyup burnundan sümüğü çıkardım .İzle istersen açıklama da yazdım altına glsm89 adresinde görürsün
Gulmrt Derin1509 oda neminizi kontrol edin kalorifere yakın yatmasın petek üstüne ıslak havlu iyi olabilir. Bir de mustela soothing chest krem deneyebilirsiniz sık sık serum fizyolojikle temizleyin
Mahsergulu-1994 Cicekimftm o manada değil. Paketi açtıktan sonra ne kadar sürede kullanılıyor. Son kullanma tarihi yani
Fevziyeakdmr Derin1509 canım ben bir damla kullanıyorum çok memnunum burun içi nemlendirici hem de kızım onu kullanmaya başladığımdan beri rahat nefes alıyor onu tavsiye ederim üstelik gümde beş defaya kadar kullanabilirsin tamamen doğal doktorumuz önermişti zaten adı kids xlear