balcicegin_annesi Xiaomi marka Türkiye de yok yurtdışından geliyor sanırım tavsiye eder misiniz yoksa onun dışında dayanıklı 3 ve 4 yaş çocuklara tavsiye edeceğiniz sağlam bir marka var mı ve nerden bulabilirim
Esdoel balcicegin_annesi markasız internetten almıştık onu iki tekerlekli plastik 1 yaşından beri kullanıyor kızım 4 e girecek oğlumda 14 aylık oda sürmeye çalışıyor
1mom1baby balcicegin_annesi 3 yaşında kızım bize hediye geldi cool wheels marka pembe siyah renkte kızım rahatlıkla kullanıyor sağlam bende denedim benide taşıyor
Deletedmom62626 balcicegin_annesi civilde varmış eşim gelecek birkaç güne gidip bakacağım netten baktım da
balcicegin_annesi Deletedmom62626 alırsanız da önden iki tekerleği olandan alın bizim eskiden bir taneydi asla süremedi yeğenim o dönem aklınızda bulunsun
Deletedmom62626 balcicegin_annesi tşk ederim gördüm canım onu 4 tekerli daha rahat olur diye düşündüm
balcicegin_annesi [silindi] GoGirl siz nerden aldınız ben trendyol da baktım 300 üstünde ama kendi sitesinde 200 tl sadece üstündeki renkli kısmını 30 tl alıyorsun o kadar
[silindi] balcicegin_annesi dedesi almıştı kızıma. 2 sene oldu. O zaman 150/200 arasıydı sanırım. Tam emin değilim