Ada1234 Bazı postlarda 200 300 yorum geliyo ama ben bu kadar zor durumdayım kimse postuma cevap dahi yazmıyo bebeğim kusuyo alerji dediler diyet yapıyorum geçmedi hala cook kusuyo emmiyo böyle olan varmı yazın lütfen
Dogudabirogretmen Ada1234 başka bir belirti var mı sadece kusma alerji olmaz bence. Benim bebeğim de çok kusuyor anlatmam ama her doktora ısrarla sormama rağmen hayır dedi. Gelişimi iyi dedi öyle olsa kilo alamaz dedi? Kilosu nasıl
1kiz1annesi Dogudabirogretmen benim bebegimde cok kusuyor doktorumuzda ayni şeyleri soyledi bize ama huzursuzum çok kustuğu için
Dogudabirogretmen 1kiz1annesi ben de çook. Kusmadı yer kalmadı gerçekten biz de gaviscon Deniyororuz şuan. Motilium şurup denedik fayda etmedi maalesef
Bahser61 3 ay 11 günlük benim bebeğim ve o da çok kusuyor. Geçen gün, günlük bebek gelişiminde bu aylarda artacağı, 6.aydan sonra azalmaya başlayacağı yazıyordu. Ellerini keşfetti yumruk yapıp emiyor ondan da kendini kusturuyor olabilir
Shira2 Ada1234 kilo alimida önemli. Benim kizimda cok kusuyordu ilk 3 ay, sonra yavas yavas düzeldi. O da sanirim doydugunu anlamamasindandi. Suan kusmaz oldu ama simdide yeterli kilo almiyor, testler yapilacak..
Bahser61 Ada1234 Benimki de hep kusuyor doğduğundan beri. Bu ara özellikle arttı. kilo alımını falan etkilese doktor muhakkak söylerdi.
1kiz1annesi Ada1234 emiyo daha kaldırmadan agzondakileri çıkarıyor bazende kesik sekilde kusmak icin zorluyo kendini
Buse97 Ada1234 benim bebeğimde çok kusan bi bebekti reflu veya alerjiden suphelenmisti doktorumuz ve reflu olduğunu anladık gaviscon tozlardan kullandık ve geçmişti sizin de reflu olabilir ayrıca fışkırır tarzda kusuyorsa reflu olma ihtimali daha yüksekmiş
Bvzz Ada1234 benim bebeğim de kusuyor Du ama emiyoedu da. Bilemedim o yüzden inşallah bilen biri çıkar
Zynppardnn Ada1234 benim oğlumda da oldu reflü falan bişey çıkmadı çok sık emzirmekten dedi doktorumuz aralıklı emince geçti şimdilik çok şükür