iki_prens_annesi Hanimlar kaslara neler yapiyorsunz bnmki seyrek dokuluyoda napcm bilemedm yardimci olun 😎😎
Pamirkus iki_prens_annesi valla canım çıkmayan dökülen yerler yani boşluklar ne sürersem süreym cıkmadı. 2 ay önce kaş vitamini uygulatmaya başladım 15 günde bir daha 2. Uygulamada yıllardır kaş cıkmayan yerden kaş çıkmaya başladı 😍
patilianne iki_prens_annesi kalıcı makyaj yaptırdım bi kaç kere çok memnunum 3 sene önce yaptırmıştın en sonuncusunu baya silindi ama yinede aZıcık duruyor
Atamom16 iki_prens_annesi ahaha 😂 vazelin süper bana kaş için gittiğim yer önermişti çabuk uzasın diye 1 hafta baya çıkartıyo
Atamom16 iki_prens_annesi canım markası fark etmiyor eşim eczaneden almıştı markasını hatırlamıyorum ama beyaz vazelin olması lazım
iki_prens_annesi [silindi] sukir fotoda sikinti yokda insan icine girmeye cekiniyom bir kadin en guzel hali kasidr bnce 😂😂
iki_prens_annesi patilianne uzun sure dayaniyo yani peki yuzde sanki boya surmus gibi bi algi oluyo mu resmi varsa atabilirmisn nasil durdugunu merak ettm de 🤗🤗😆
patilianne iki_prens_annesi ilk bir hafta koyu duruyor sonra açılıyor kendi kaşından hiç bir farkı yok zaten boyayı direkt sürmüyorlar kıl varmış gibi çiZik atıyorlar microblading tekniği araştırabilirsin
Pamirkus iki_prens_annesi kaş vitamin uygulaması diye geçiyo güzellik merkezleri ve bazı kuaförler uyguluyor. Kaşı usturayla alıp iğneyle vitamin enjekte ediyorlar