umutcumunannesi Dun spinal sezeryanla dogum yapmis taze bir anneyim sutum siktikca damla damla geliyor oglum cok emmek istiyor mamada veriyoruz doymadığı icin bolca su hosafta içiyorum humana tea rezene cayida başladım bugun henuz hastanedeyiz yarin taburcu olucaz sutum cikinca dus alip falan artar mi tavsiye edeceginiz bisey var mi sut gelmeyince sinirlenip cok ağlıyor oglum
Fatosemir umutcumunannesi Sezaryende duş alınmadan süt zor iniyor kuzum her yolu denedim duş aldıktan sonra hemen geldi.
elifhanimm umutcumunannesi midesi zaten minicik mama vermesende o damla damla süt dediğin ona yeter ceviz kadar bile değildir annesi
Gazmelioglus umutcumunannesi ewe gider gitmez sıcak su ile duş al yarim saaten fazla kal suyun altında göğüslerin sıcak tut sonra ayaklarini hiç üşüme yani ne kadar sıcak o kadar çok süt dere otu ye canım su iç bol bol bide bestlak damla War onu al bulgur pilavı yap ewde bol kimyonlu ye ben bunları ilk yaptım sonra maalesef kayınwalidem yüzünden mamaya yüklendim sutum azaldı ha bide elektrikli göğüs pompası al küçük ya senin kuşun emziemeden sonra sağ hep öyle yap ki sütün çok olsun ilk 40 gün çok önemli
Fatosemir umutcumunannesi ameliyatın 3. Günü duş aldım ben doktor onayıyla. Sizi taburcu ederken Bilgi vericektir doktorunuz. Eğer olmazsa eve gittiğinizde ameliyat bölgenize streç sarın göğüslerinizi sıcak suyla böyle eğilerek yıkayın bi elinizle de memenizin yukarısından aşağıya doğru bastırarak masaj yapın süt kanallara gelsin. Sıcak havlu uygulaması da yapabilirsiniz ve memeye bol bol masaj yapın ve emzirin gelecektir inşallah. Sağlıkla büyüsün bebişiniz🤗
Ronam umutcumunannesi ben de 3 ay önce sezeryan oldum 3. gün anca geldi. Mama verdik şırınga ile ama sık sık da emzirdim hem sütün akması hem de bebeğin memeyi tutması için. Duş yapmak kolaylaştırır sütün akmasını.
sedasnglr93 umutcumunannesi sütün gelmesi için bebeği kucağında tut sürekli emzir boş olsa bile emzir ben öyle yaptım ağzına hiç yoktan damla damla bir şey geliyor ve o yetiyor benim sütüm 2.gün akşam geldi sonra rahatladı zaten ilk iki gün sürekli emzirdim mama bile vermedik gerek kalmadı sende sürekli kucağına al saat başı emzir çünkü o emeden süt aşağıya inmiyor boşta olsa emsin ki sütü getirsin sütü getirene kadar çekiyor sürekli ve onunda çene kasları gelişmiş oluyor asıl süt geldiğimdede rahat rahat emiyor
Busrminel umutcumunannesi medela hastane tipi makine kiralayın süt kanallarını açsın bebeginiz emdikçe de süt gelir kaşıkla ağzına verin
Tgbkrc umutcumunannesi benimde oğlum 5 günlük canım hastanede sütüm damla damla idi ama emzirme tekniği yüzünden çocuğum memeyi tutamadı ve sütüm durdu sarılık başladı hemen hastaneye götürdüm biraz eğitim aldım emzirme tekniği konusunda sıcak suyla duş aldım ve masaj yaptım gelmeye başladı ve sürekli emziriyorum emzirmeyi bırakma inşallah emer tekniğine de mutlaka bak
Balnur umutcumunannesi iyice Kurutun yaralı yeri bende dul aldım iltihap oldu yaralı yerim iyileşme sürecim. Uzadı bu yüzden
Merveyagmur Benim de gelmemişti üçüncü gün emmeye başladı. Ama o zamana kadar elimle sağıp vermiştim. Beş altı damla dahi olsa. Sıcak duş, incir hoşafı, kayısı hoşafı, hurma ve memeye masaj iyi geliyor