Familyboy Kızlar 2 aylık bebeğim mememi tutmuyor emmek istemiyor 2 aylık olunca bu huyu edindi ondan önce emerdi sütüm çok azgeldigi için doğduğundan beri meme+mama veriyordum benim gibi olanlar varmı düzelir mi bu durum memeyi unutacak diye korkuyorum
Luckyone Familyboy benim bebeğim de 2 ay 6 günlük dün bütün gün meme reddi yaşadık ama bugün emiyor çok değişken bu aralar günü gününe tutmuyor ben mamayı kaşık biberonla veriyorum bazen de normal biberonla. Ama şimdi sonda siparişi verdim eds de deneyeceğim belki sütüm artar diye. Bu aralar 8. Hafta atağı yaşıyorlar o yüzden de meme reddi yaşıyor olabiliriz. Bir de ben emzik veriyorum bebeğime ondan dolayı olabileceğini de düşünüp artık vermiyorum iki gündür. Çünkü meme ucumu emzik gibi tuttuğunu fark ettim. Umarım aşarız en kısa sürede 🙏🏻
elifhanimm Üzerinde durmak pes etmemek gerekiyor. Gerekirse biberon vermeyip emzirmeye çalışın. Zor oluyor ama geçiyor. Eds deneyebilirsiniz veya silikon uçta olur
Familyboy Luckyone inşallah canım benim ya çok korkuyorum unutacak memeyi diye bu durum üzüyor ister istemez beni
Luckyone Familyboy inan bende de bu korku var. Emzirebildiğim kadar emzirmek istiyorum. Bu arada ben de sana verdiğin mama miktarını sorabilir miyim ben bir türlü düzen oturtamadım o konuda
Familyboy Luckyone ben 3 ölçek veriyorum 100 CC yani ama bazen doymuyor iştahlı bir bebek duruma göre 4e çıkardığım oluyor
Familyboy Luckyone 3 saatte bir veriyorum genellikle bazen doymuyor 2 saatte birde olabiliyor biraz iştahlı olduğu için
Adelim Mamayı bıberonla verıyorsan ondanda olabılır onun akıs hızı kolay oldugu ıcın meme zor geliyordur kasıkla vermeyı dene hos ben hıc mama vermeden 6ay memrçe reddı yasadım hep uyurken emzırdım sonundada bıraktı mamaya donduk