Burcu582 Anneler merhaba. Bizde mi bi sorun var bilemiyorum cok bez değştiriyoruz 24 saatte 14 15 bez oluyor belki daha cok sizler de durumlar nasıl ?? Bu arada oğlum 1 aylık
elifiii Burcu582 ilk ay günde 10-12’ydi, sonra sıklığı azalmıştı. Şimdi 4 aylığız 7-8 oluyor. biraz fazla sizinki, hangi bezi kullaniyorsunuz?
Zeyyy Burcu582 normal kızım 1 aylikken günde 7 kaka yapardı çiş hariç 😀 şimdi 8 aylık 3 yada 4 bez gidiyo
Burcu582 Umayumayumay evet yani kontrol ediyorum yaptıysa değiştiriyorum sık sık bazen cok dolu bazen az oluyor
Burcu582 elifiii prima kullanıyorum evet ya dayanmıyor böyle 300 bez bitti 4. Paketi açtım o da bitecek az kaldı
Digdemmd İlk başlardan 8-10 arası bez değiştirirdik. Şuan 7 buçuk aylık günde 2-3 kez değiştiriyoruz. Bez olarak sleppy kullanıyorum
Zuhalnehir Beş buçuk aylığız genelde 4 kez değiştiriyorum. Sizin ki çok fazla öyle bez yetiştiremezsiniz ki 🤦🏽♀️
Burcu582 Zuhalnehir evet yetişmiyo zaten çişli görüncede mecbur değiştiriyorum bekleyemiyorm az daha yapsın die
Dk16 Burcu582 68 günlük kızım ilk ayda günde 10-12 olurdu şimdi 7-8 e düştü Sadece emdiği için neredeyse her bezde kaka oluyor mutlaka o yüzden değiştiriyorum 🧿❤️
Burcu582 Dk16 evet bizimde öyle her bezde az da olsa kaka oluyo doktora soracaktım bende normal mi die
Yildizim Burcu582 Aynı durumdayız bez yetişteremiyoruz günlük kakalı 12-14 bez değiştiriyorum. Doktora sordum anne sütü aldığı için normal dedi. Zaten kilosu da ayına uyumlu. Bu arada 2 ay 8 günlüğüz. Doktor git gide azalacak dedi
Hilallalbayrak Günde 4 kaka 3 çiş değiştiriyoruz ortalama çiş yaptığında bez baya bir dolu oluyor 🙈 1 ay 3 günlüğüz 💕
Umayumayumay Burcu582 bence en iyisini yapıyorsunuz ben hastanede bebeğin birisinde pişik gördüm allahım dünyam karardı katman katman olmuştu bebeğin derisi artık. Zaten yaz da geliyor artık suyun altında da yıkanır diye düşünüyorum.
Dk16 Burcu582 kesinlikle normal hatta iyi bile demek ki süt ya da mama vücuduna yarıyor anlamına gelir 🙃
AlyaBaby Burcu582 ben az çiş yapsa bile değiştirirm o yuzden fazla değiştiriyorum 🥰 süreklı temız kalması 🤭☺️ Hem rahat ediyor
Rabiays Burcu582 sizinki çok fazla en fazla 10bez olur ilk 1buxuk ayda 2kere çiş yaptıysa almayın altından kaka zaten olur alırsınız ama değişiyorlar 4aylık biz 6bez değiştiriyoruz