Blackcloud Kızlar eşim pınarın devam sütünü almış 1 yaş ve üstü yazıyor üstünde, kızım 14 aylık direkt mi veriliyor yoksa azıcık su katarak mı veriliyor hiç kullanmadım bilgim yok internette birşey bulamadım sormak istedim?
Organikumos Blackcloud bildiğim kadarıyla direk içiliyor. Birşey katılmıyor hazır devam sütlerine. Yinede kullanmadım tabi kullanan birileri daha iyi bilir.
Nurkara21 Şimdi cahillik gibi gelebilir bende yeni vermeye başladım ama su katıyorum azcık gaz yapabilir diye ama 210 cc 30 cc su katıyorum 240 ml içiyor öyle veriyorum mamayı kesip kesmemekte kararsızım ama yani süttü severek içiyor bende fikri olan varsa yazarsa teşekkürler 🙏
Blackcloud Nurkara21 Neden cahillik olsun ki, bilmemek ayıp değil öğrenmeye çalışıyoruz bizde canım.🥰
1Ezoo Blackcloud ben de duydum bu devam sutunu ama normal markette satilan kutu sutlerindem ne gibi farki var acaba hic bilmiyorum
1Ezoo Blackcloud fakat biraz once arastirdigimda cok fazla sikayet aldigini duydum bu urunun. vermeyi dusunuyordum bende vazgectim