Birgaripanne Merhaba arkadaşlar, kızım 5 ay 8 günlük ve 3. Ayda biten gaz problemimiz geri geldi😔 Gecenin bir yarısı kıvranıyor. Gece uykusu uyuyamıyoruz. Önerisi olan var mı acaba?
Oske Birgaripanne bizdede olmustu tekrar gaz ilacina basladik bir sure aksam verdigimiz ogunlere dikkat ettik gecti aksamlari hep gaz yapmayan seyler verdik emziriyosan yediklerine dikkat et gececektir tekrar
fatima Birgaripanne bizimde geri geldi çocuğum kıvran kıvran uyuyamadı dün gece çok kötü ya uyku filan kalmadı
Birgaripanne Oske biz daha ek gıdaya geçmedik. Ben yediklerime tekrar dikkat etsem iyi olacak sanırım 😊
EsraEfee Benim oglumda 4 bucuk aylik gece hareket etmedikleri icin sabah 6-7 gibo kivraniyordu. Gunduz masallah pek bi hateketli oldugu icin yasamiyoruz o sorunu. Bende sadece gece yatarken veriyorum gaz ilaci
Birgaripanne EsraEfee biz hiç gaz damlası kullanmadık. Sabshları uyandırmasa sıkıntı yok da. 4 te uyandı gene. Akşam en iyisi yüzüstü yatırayım. 8 de uyuyor zaten 12 ye kadar yanımızda uyuyor en azından o süre yüzüstü uyutsam iyi olur sanırım
EsraEfee Birgaripanne yuzustu yatiyorsa dediginizde bir cozum. Benimki yuzustu yatmayi hic sevmiyor. Kaslari helissin diye hergun hic yoktan 10 dk yuzustu birakiyorum kiyametler kopuyor