_esraaozturkk_ Merhabalar kızlar oğluma bugün yoğurt yedirdim eşimde aksmaa balık almış smdi bn balık yediğimde oğlumu emzirsem bir sıkıntı olur mu yardımcı olur musnz
Eymenncik _esraaozturkk_ balık bozuk olmadığı sürece hiç bi problem yasamazsiniz. Balik bozuksa zehirler.
GulseNavin _esraaozturkk_ hicbir sey olmaz daha iki gun önce hemsiremize sorduk bir sikinti olmaz zararli seyler haric herseyi verebilirsin dedi ☺️
Margaritta _esraaozturkk_ Ben hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Balık taze ise bebeğime ikisini ard arda verdiğim bile oluyor. Bu fikri kim ortaya atmış bilmiyorum ama böyle yanlış bir bilgi sadece bizim toplumumuzda var. Almanya’da yaşıyorum Almanlara bunu söylediğimde ilk kez duyduklarını söylemişlerdi.
Eymenncik _esraaozturkk_ baligin rengi parlak olmali. Kokusu boyle leş bi koku olmamali. Bide icinin kanindan boyle rengi kotu yesilimsi bi renk olmamali. Gozleri parlak parlak olmali. Bunlar taze oldugunu gosterir.
_esraaozturkk_ Margaritta bnde taze ise hcbsey olmayacağını biliyorum hatta bir yerde alabalik ile ayran icmistim ama smdi eşim aldığı için taze mi bilemiyorum haklsinz bu durumi ortaya kim attı acaba 🙄🙄
Smrenes _esraaozturkk_ sıkıntı yok ben yoğurt bile yedirdim arkasından çok şükür bişey olmadı araştırdığımda aslında Bi alakası olmadığı yazıyordu.. Yedirin yani taze olduktan sonra bişey olmaz..
elfozyil _esraaozturkk_ afiyet olsun hangi balık yediniz acaba kaç aylık bende 8 aylık olacak yeni yedireyim diyorum :)