26262626 Kızlar ablamın bebeği böyleydi sonra havale falan geçirdi yıllar önce iltihap mıydı neydi. Sürekli sol kulağına götürüyor elini. 3 aylık. Neden acaba? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi?
MotherQueen 26262626 huysuzlukta varsa iltihaptır. Oğlum yeni geçiriyor 7 aylık eli hep kulağında, halsizlik te var.
ErkekkAnnesii 26262626 huysuzsa iltihap olabilir canım oğlum şuan 8 ay 23 günlük eller hep kulakta ama huysuzluk yok dişden kaynaklı bizim siz gene isterseniz doktorunuza sorun
Ecrinbzkrt ErkekkAnnesii iltıhaptır cnm benım bebegımınde öleydı doktoru hep bısey yok dedı en sonunda dıs cıkartırken kulaktan dedı kulak burun bıgaza yonlendırdı pislik dolmus yavrumun kulagı temızlendı rahatladı valla
ErkekkAnnesii 26262626 bilemiyorum canım bu konu hakkında bilgim yok ama iyi olmadığını biliyorum ağrılı vs ateş yapabilir doktorunuza sorun en azından yada bir acile götürün çok huysuzsa ağlıyorsa
MotherQueen 26262626 bizde ateş yaptı, gittim antibiyotik verdi ama 39 olmazsa kullanma dedi. Çok şükür olmadı kullanmadım 🙏