Dadam mommohter sadece uyku sırasında ve tokken verirsen bir sorun olmaz Canım, ben 10 günlükken verdim hem emme refleksi arttı hem de uykuya daha rahat daldı. Emzirdikten sonra uyuturken ver kurtarıcın olur 😊 uyanınca al ama, sürekli ağzında kalmasın öyle alışmasın
eymeninannesi3 mommohter doğduğu gün verdim oğluma 2 hafta sonra almadı 4.5 aylıkken aldı 5 ay 5 günlük şuanda
seda84 mommohter Canim benim fikrim ve deneyimim şuan verme çünkü emzige alışınca meme emmesi azalıyor biz 2.5 ayında verdik sonrasinda beni çok az emmeye başladı hep emzik istedi ve kilo alisi yavaşladı simdi yeni toparliyoruz yeniden beni sık emmeye basladi.yani şuan erken biraz daha bekle derim
Dadam mommohter evet çok ağlamıştı bir gece, toktu ama çok ağlıyordu, annem de emzik verelim, rahat uyur dedi.öyle yaptık uyudu, şuan 13 aylık uyku arkadaşı gibi kullanıyoruz
Ilayda0098 mommohter ben deneme amaçlı verdim bizimki benim memeyi ayırt ettiği için kendi ağzından attı eğer uykuya dalmada problemi varsa karnı tok olduğu halde senden kendi memeni istiyosa emzik verebilirsin belki tutar belki tutmaz uyuyunca kendi atarsa iyi atmazsa sen ağzından alırsın . Benimki benim memeyi bildiği için emziği atıyo sadece uykuya yakın veriyorum. 15 günlük 😅😅😅