Mom091 Kızlar saçlarım ombreli. Kerastase kullanıyorum ama bitmeden alayım dedim o da ne? Zamlanmış bayağı👀 sarı saçlar için bildiğiniz güzel bir şampuan var mı? Yazarsanız çok sevinirim😍
Asafmomm Mom091 loreal elseve turuncu şampuan bitiyorum kokusuna ama sarı saçlar için bilmiyorum canım üstte kalsın
Seherronya Mom091 Canım davines e baktın mı ? Fiyatı daha uygun hem içeriği daha doğal. Gerçekten kerastase fiyatları acayip uçurdu 🙄
Yesillimon Mom091 Bilmiyorum ki hiç tadina bakmadim 🤣şaka bi yana 7 yağ içeriyor cnm kardesimde bende kullaniyoruz memnunum tuzlu tuzsuz şampuan nasil oluyor ki🤔
Mom091 Eymeninannesiiiiii ya kerastase harika aslında. Gerçekten yumuşacık yapıyor. Balici gibi saçlarımı kokluyorum sürekli🙈 fakat 250 ml şampuana da 200 lira vermek… bilemiyorum😁
Mom091 Seherronya sorma canım ya. 250 ml şampuan 200 lira olmuş. Gider cila attırırım sürekli daha uyguna gelir😁 bakayım o dediğine de tatlı kız😘
Mom104 Mom091 Canım saçlarım sarı değil ama çocuklarımın kullandığı mustela şampuanı kullanıyorum yumoş yumoş oluyor 😅
Mom091 Mom104 aslında bebek şampuanı da oluyormuş ama kesin yaramaz bana. Sorunlu bir kafa derim var. Hani böyle kepekleneyim diye hazır da bekleyen cinsten kuzum😁
Css Urban carein tuzsuz şampuanı var deneyin derim fiyatida gayet uygun benimde saçım ombreli saç bakım maskesiyle birlikte kullaniyorum hepsi buradada kargo bedava bugün maske sipariş verdim tekrar
Seherronya Mom091 bak bak. Ben eskiden bayram bal kuaförlerinin muhasebesine bakıyodum malzeme alımlarını vs ben yapıyodum piyasadaki en kaliteli markalardan biri kerastase dan memnun kaldıysan bundan da kalırsın 😍
Css Mom091 resim atmadım hiç ama şöyle tam adını vereyim urban care intense keratin şampuan Aşırı yıpranmış saçlar 😀 malum açıcı
Mom091 Seherronya kerastaseden aşırı memnunum kuzum. Kız desene baştan alayım hemen aaaa seher sende ne cevherler varmış ayol😍😍