Kbremelis Kızlar canım çok sıkkın Kızım 2 aylık devamlı yeşil kaka yapıjor mama çok nadir veriyorum golden goat aldık öncesinde sma veriyordum ama 1 ay olcsk nerdeyse hep yeşil kaka çocuğu böyle olan var mı
Browni_61 Kbremelis benm bebegimde öyle 2ay 18 günlk şuan 3 aylik kontrole gittigmde doktora sorucam bende.
Saibil 3,5 aylık bebeğim var bizde de 1 aydır oluyor ara ara sırf bunun için doktora gidip sordum sarı ve yeşil kakadan korkmuyoruz normal, kanlı ve siyah kaka olursa korkarız dedi.
Daphnemom Sarı ve yeşil kaka normal demişti doktor. Biz de Golden Goat kullanıyoruz genelde sarı kakası çok nadir yeşil oluyor.
Daphnemom Esendemir ilk iki ay 1400-1400 aldı bu ay 900 gr aldı 3.5 aylık oldu artık kilo alımı yavaşlıyor artık ☺️
Organikumos Esendemir ben düzenli kullandım golden goatı kilo aldırışı gayet iyi şuan yerli olanını baby goatı kullanıyorum o daha çok kilo aldırdı tam yağlı keçi sütü var içinde yani doğal olanıda o aslında ben yalnız mama veriyorum anne sütüne ek değil ama bu.
Kbremelis 2kezanneoldu sanmıyorum doktora görürdük 1 aydır yeşil kaka yapıyor üşütse başka belirti de olurdu