Hatce1344zm kizceler 4.5 aylik bebegim ek gıdaya baslicaz ama ne vereceğimi bilmiyorum..sizler neler verdiniz bana söyleyin lütfen…tariflerinizi de yazar mısınız lütfen…👶❤🥰
HiddenKiller Hatce1344zm doktorunuz başlattırmıyorsa ek gıda için 4 buçuk ay çok çok erken bebeğiniz bağırsakları ek gıdaya hazır değil 6. ayı bekleyin 🥰
LinaMom0501 Hatce1344zm canım bizde doktor söylemiyle 4 aylıkken başladık. Ben meyve suyu ıle başladım havuç suyu elma suyu gibi ama 3 gün kuralını dene alerjik reaksiyonu takip et ben sabah meyve suyu verdiysem öğleden sonra sebze çorbası verdim mesela o şekilde. 🥰
mom1236 Hatce1344zm ben yoğurtla başlamıştım hemşiremiz öyle demişti. Sonra kabak patates havuç başladım püre haline getiriğ verdim. Ama biz 5 aylıktık
Meflug Hatce1344zm bize yoğurt elma armut ve muz ile başlattı 3 gün kuralı ile gittim. Meyveleri cam rendeden geçirmeniz lazım sebzeleri ise mevsim sebzelerinden buharda pişirip çatalla ezip verebilirsiniz. Bir de tadım olacağı için günlük Max 1 çay bardağı verebilirsin demişti doktor bize