Aringulay_murat 9 ve 11 aylarda menenjit aşısı olan bexero yi vurduran var mı kizlarr iki doz oluyormus. Siz nasıl yaptınız ?
LinaMom0501 Aringulay_murat canım ben vurdurdum 2. Doğura vurdurdum söylentiler ne yönde.? Ben şahsen tüm aşılarım yapılması taraftarıyım çok şükür hıc bı sıkıntımızda olmadı.
mikrotiannesi Aringulay_murat instigram da güncel anne var o sayfasında çok güzel açıklamıştı bakın derim 🙏🏻
Aringulay_murat LinaMom0501 işte daha erken aylarda yapılırsa asi nimetrix aşısı var bexsero var hepsinin iki üç dozu var şimdi hangisi marka aşıyı hangi ayda vurulmak en doğru olanı onu soruyorum bnde
Aringulay_murat LinaMom0501 size rotatrix asisni da sormak istiyorum bu ay sonu yaptircam da aldığım dozun hepsini bebeğe ağızdan veriolar deme. Eczanede ki arkadaş bana bu ilacın yariisni veriolar kalanı çöpe gidio die soylemistir doğruluğu nedir
LinaMom0501 Aringulay_murat yok yatısı veriliyor canım 2. Dozda tekrar alıyorsunuz bidaha kullanılmıyor yalnız o aşıyı soğuk tutmanız gerekir vurduracagınız zaman alsaydınız keşke.
Aringulay_murat LinaMom0501 eczanede duruyor eve getirmedim cnm aşıların fiytlari yerinde durmuo ki Şubat’ta 311 TL olan rota 367 TL olmus