melikeet Kızım 1 yaşında kulagını deldirmek istiyorum ama tıp merkezleri 5 yaştan önce delmiyolarmış başka neresi yapar ki deldiren var mı acaba? 5 te cok değil mi 🥴
Milagrosoreiro melikeet Kızınız büyüdüğünde buna kendi karar verse daha iyi değil mi?Küçücük bebeğin kulağının delinmesi hiç hoş değil
Linam6868 melikeet Kızım 1 buçuk yaşındayken deldirttim ama size kalmış bişey kuyumcu da deliyorlar eczanede de deliyorlar Ben kuyumucu da deldirttim
Ayaf melikeet Canim 11aylikken deldirdim kulagini kizimin..kadin kuaforum var.kas falan ustasi..hemde bebek kulagi deliyordu..ona yaptirdim..ancak kuafor salonlarinda oluyor boyle kulak delen ustalar.sadece guvenilir olmasi gerekli
Milagrosoreiro melikeet Kulağı delinirken ağlayan bi bebek videosu izlediğimden beri buna çok karşıyım içim parçalanmıştı.Tabi tercih sizin
Yadi32 melikeet takıp takmamak sizin kararınız başkalarının isteğine bağlı değildir bizim de anneannemiz aldı doğduğunda ama ben delirmedim 2 yaşında kendi zevkim yada başkalarının zevki isteği için ona acı çektireme em
yigitinannesiiii Milagrosoreiro ay bende izledim ve deldirmem kıyamam zaten oğlum varda yinede deldirmem kızım olsaydi 😬
Milagrosoreiro yigitinannesiiii Benimde oğlum var ama kızım olsa bende deldirmezdim ne gerek var ben kan aldırırken içim gidiyo 🥺Ki biz bile kulağımızı deldirdiğimizde bi ağrı sızı oluyo el kadar bebeklerin nasıl acıyodur
1Dost Asla delirmem bu onun kararı. Benim deldirdiler de noldu her duşta küpe arıyorum küçücük çocuk süslencek diye o acıyı yaşatamam