Daniel01 Kızlar oğlum 10 ay 18 günlük 9.300 gr asla kilo almıyor asla bişey yemiyor bana fikir verin lütfen drları biliyosunuz zaten normal diyip duruyolar dişleride cıkıyo oğlumun iyice zayıflıyor bana fikir verin lütfen
agacsizkoala Daniel01 bence kilosu iyi , her bebeğin diş döneminde iştahı kapanır damaklarının acısından dolayı maalesef ona çözüm bulabilen olduğunu sanmıyorum, ama zamanla düzene girer inşallah
Batimoms Daniel01 agacsizkoala arkadaşımız doğru demiş. Dış döneminde hangi bebek yemek yerki hepimiz bu yoldan geçtik oğlum azıları.kopekleri de çıkardı çok zor günlerdi.ama hepsi geride kaldı sabret ve olabildiğince sıvı.formda ve yoğurt gibi serin şeyler ver. Çorba cacık eline salatalık ver. Valla bu dos döneminde ne yerde kar oğlum 500 gr kaybetti. Sonra toparladı geri
Yelizdemir Sadekahvem maalesef almayınca alamıyor üstüne birde kilo vermeleri insanı yıpratıyor ben çok doktora götürdüm özele de devlete de bana dedikleri zorlama bazen zorlamıyorum ama 11 aylıktan bu yana hic kilo almadı üstüne 1 kilo da verdi doktor bana bu böyle bu şekilde de devam edebilir dedi 3 4 yaşına kadar da hic almayabilirmiş normalmiş Allah sağlık versin bebişlerimize ne diyelim 😔
Mom44454 Daniel01 aynıyız bizde iştah açıcı kullandık işte bir kilo aldık iki ayda kilo alımı durdu yine kafayı yiyeceğim yedirdiklerimi başka çocuk yese tosun olurdu hayır 100 gram dahi almıyor bıktım artık