Duygu190 Overlok Makinleri Ayağınıza Geldi Diye söze başlayım o zaman😬. Bundan iki üç ay önce bende bu konuda başlık atmıştım sağolsun arkadaşlarda çok ilgilenmişti. Şöyle anlatayım doğduğundan beri su hastası banyo sevdalısı oğlum 13-14 aylıkken bir anda banyodan korkmaya başladı ama nasıl korku o yaşa kadar akıtmadığı göz yaşını feryat figan akıtır oldu bizde ne yapacağımızı şaşırdık değil banyo beni banyoda görse hazırlık yaptığımı sezse basıyordu çığlığı taki banyo olup bitene kadar o kadar çok geriliyor o kadar üzülüyordum ki ne yapacağımızı şaşırmıştık eşimle. Başa takılan banyo şapkası var ondan aldık olmadı salonun ortasında tv önünde yıladık olmadı, banyoya tablet soktuk çizgi film açtık olmadı bir iki ay feryat figan bu şekilde devam etti , asla küvetine oturmadı , duşakabine girmedi biz de babasının kucağında banyoya devam ettik banyo denilirse tabi balık gibi ıslat çık. Daha sonra annemin söylediklerini uyguladım öncelikle bütün banyo malzemelerini ortadan kaldırdım ve uzun lepiska saçlarımızı kestik sanki yeni doğmuş bi bebek gibi muamele ettim elimle döktüm vücuduna suyu başına su gelmesinden nefret ediyordu özellikle o zaman çok ağlıyordu damla damla su döktüm ve yüzüne gelmemesine çok özen gösterdim. Artık su görünce kendini ağlamaya komutladığı için bir kaç banyo bu şekilde yaptığım halde yine ağladı ama sonra yavaştan alıştı artık ağlıyordu ama yalandan inleme mırıldanma diyelim ama başına gelince iş Ciddiye hala biniyordu. Sonrasında ben de onun için tehlikeydim onu fark ettim çünkü onu yıkayan bendim istemediği şeyleri yapan ben. Bu kez de oğlum babasıyla oyalanırken ben banyoda küvetin suyunu hazır ettim küvetine köpüklü su doldurdum ve ortadan kayboldum eşim götürdü banyoya ve kapadı kapıyı küvetin içinde oyuna daldıktan sonra ben girdim banyoya beraber oyun bahanesi ile de yıkadım oğlumu öyle öyle derken dün banyosu vardı ben küveti hazırlarken can attı içine girmeye şükür bir dönem daha geldi geçti peh peh peh 😃 ama hala suratına su gelmesini istemiyor biz de ona azami gayret gösteriyoruz . Şu an oğlum 18 aylık . En kısa sürede normale dönmeniz umuduyla 🙋🏻♀️