Canim benim bebeğim 3aylikken emmeyi bıraktı mama ile besleniyor benim bebeğimde arada 5.ayda ek gidyaa geçtik veriyorduk az az kusuyodu anlamadık alerji gastroenteroloji,nöroloji,çocuk uzmanı,özel hast. Özel klinikler heryere gittik herşey temiz en son çocuk Dr dedi alerji testi yapın kan da net olmaz ama derpiric testinde olur özelde yaptık hemen sonucu aldık. Şöyle yapılıyor acısız iğnesiz 6 7 besinin serum suyu gibi birr tablete dokulmus sıvıları var bölüm bölüm çocuğun kolunun içine damlatiliyor 10 dk içinde kızarıklık ve sinek işitmiş kasimis da patlak göz olmuş gibi bir hal alınca alerjisi çıkıyor benim oğlumda yiyordu ağzından burnundan geliyordu gün oluyordu ağzından büyük insan gibi atıyordu. Yeni öğrendik 1 haftadır şuan 6 ay 3 günlük oldu zaten yumurtaya,domatese,kediye,ev akar tozuna alerjisi var. Mesele bebeğim sürekli gözlerini burnunu ovar bu akar tozuna polene alerjisi olduğundan kızarır yanaklari.kusar bide peluş bir oyuncak tüyü tozu ağzına kaçsa hemen anında bunlara bakmak gerek şuan zaten alerji ilacı kullanıyoruz geçene kadar sürekli gözlem de olucak ve besin alerjisi içinde yumurta içinde olan hicbisey veremiyorum örneğin bebe bisküvisi onda bile varmış yedikçe kusuyor bu tür şeyler ek gıda döneminde çok zor oluyor 9.aya kadar yumurta yok fakat ben 1 yaşına kadar vermeyeceğim ki kontrollü şekilde besleyecegim atlatsin başka yolu yok yada okul çağında geçiyormuş canım.