VildanC Günde düştü göbeğimiz 🥰 Artık ilk bonyosunu yaptırmak istiyorum siz düştükten kaç gün sonra yaptınız? Göbeği düştükten sonra göbeğinin içinde parça kaldı mı bebeğinizde bizde var çünkü onunda mı düşmesini beklemeliyim ? Yardımcı olursanız sevnirim 🙏🏻🧡
Oyku123 VildanC gobegi dustugü gunün ertesi gunu banyo yaptirdım icindeki parcalarda zamanla kuruyup düşüyorlar hicbisey kalmiyor
Mom081 VildanC benim bebegim yogunbakimdaydi 2. Günü düşmüş güya hemen düşermi die şüphe kaldi icimde
Ftmsrsln VildanC göbeğin içinde parçalar kalıyor daha sonra gidiyor onlarda yıkadıktan sonra orayı kurulayın ii ce bi de ilerde hatırlamak için düşme tarihini de not alin🌸🤗☺️
yareninannesii VildanC biz göbeği düşmeden yaptık hastaneden geldiğimiz günün gecesinde nasıl rahatlamıştı kızım göbeği de 6. günde düştü çok şükür şuan 2 buçuk aylık oldu
Oyku123 VildanC evet nemli kalmamasi gerekiyormuş bebek kulak cubujlariyla cok ellemeden nemini aliyodum .
MeryeminAnnsi VildanC bizim de 12.gun dustu o gun yikadk Gun kontrol vardi bi parca kalcagi belliydi doktor bi aua kde duser dusmezse getir yakalim dedi. Bi ay bekledm dusmedi gittik once iple bagladi bi iki gune diser getir yakalim dedi dustu goturdm gerek yok dedi yakmaya. Smdi olsa hemen gotururdum ameliyat dikis ipiyle bagladi ertesi gun dustu parca. Hic uyanmadi bile hissetmedi bosuna bekledm cunku parca dusene kdr hep.akinti oldu sari sari