Sifa2021 Bebeğim 2 ay 8 günlük benim gibi bebekleri olan anneler kaç saatte bir emziriyorsunuz ben 2 buçuk 3 saatte veriyrm ama bazı günler kakasini yapamıyor doymuyor mu diye düşünüyorum
Alice93 Sifa2021 benimde 2 ay 8 günlük 🥰 bende 2 -3 saatte bir emziriyorum gündüzleri bazen emmek istemiyor uykuya geçerken veriyorum
Srhtzlyh Sifa2021 benim kızımda bugün 2 ay 8 günlük oldu. Ben ne zaman huysuzlansa emziriyorum bazen iki saati buluyor bazen yarın saat geçmemiş oluyor. Ama hiç iki saati geçmedi. Sabahları durum bu geceleri ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum uyandırmıyorum. Bazen sabahları aç olmasa bile emmek istiyor
Gizalin Sifa2021 2ay 26 gunluk 3 saatte bir emziriyorum geceleri uyanmadikca emzirmiyorm yaklasik 6 saatte uyAniyor. Kilo alimi iyiyse doktorumuz gece uyandirma demisti 2aydan sonra
Japonprenses Bn 6 aya kadr 2 saatte bi emzirdim gece de alarm kurar uyandirmadan alir emzirir geri yerine koyardım cisli bez sayısı önemli kakasi degil
Japonprenses Adeviyee 8 aylık olucak 11 de en gec 12 de uyutuyorum sabah 8 de 9 da kalkıo 2-3 kere de emmeye kendi kalkio artik emerken geri uyuyo bolmuyo uykusunu hic
Adeviyee Japonprenses anladım canım saatli uyandırıldığı zaman ileri de gece uykularının çok bölündüğünü söylüyorlar da merak ettim o yüzden canım etkiliyor mu diye
Japonprenses Adeviyee memeye alinca direk uyuyo dis huzursuzlugu var bu ara bi iki kere uyandi bu ay ama onun dışında hic uyanmadi hatta yanima yatirinca hic uyanmio ben yatarak meme veriorum emio
Baby01 Aranizda sagip veren var mi ? ben sagip verdigimde max 50 cc de doyuyor.Az degil mi bu ayda 90 cc falan yazmislar mama verenler
Meldemmmnnm 2 ay 3 gunluk oglum Gündüzleri saat basi emer geceleri 2 saatte bir aksam en erken 22.30 fa uyur gaz sancıları olduğundan sabah 5, 6 gibi uyanır sancıları biterse uykusuda uzayacak