Kuzeyimelif Kuzeyimelif Kuzeyimelif yardımcı okurmuşumuz arkadaşlar uçuk öu bu dün sabah sivilce gibiydi ufak uçuk cıkcakmış gibiydi akşam üzeri su topladı böyle korkuyorum panik atağım var fikriniz nedir
Emirin_Annesi10 Kuzeyimelif uçuk bence sakın bebeğinizi felan öpmeyin bulaşıcıdır🙄 deli gibide kaşınır o şimdi patlayınca da bulaşıcı olabilir dikkat edin😔
Sarikuzumalp Kuzeyimelif evet net uçuk. Birde şuan sulu hali bebeğini sakın öpme. Eczaneden uçuk kremi al o kurutuyor
Mom080 Kuzeyimelif bilen birileri çıkar ucuksa ki ona benziyor bebegine fazla temas etme eczaneden uçuk kremi alırsın hatta kendin gidip hem eczaneci görür kem de kremini alır gelirsin canım korkma
Cnam Pek ucuga benzetemdim ama yinede eczanye sorun isterseniz eger ucuksa çay ağacı yağı alin hemen geçiriyor ben kullaniyorum
Cnam Uçuk acır canım ağrı yapar nöbetçi eczane bulabilirsen iyi olur bebegini öpme istersen ya da sağlık ocagindaki hemşirenin numarası varsa bi ona sor
glbgci Kuzeyimelif aklında bulunsun bir daha çıkacağını hissettiğin an tahta kaşığı ısıtıp üzerine bas çıkmıyor çıksada büyümüyor Allahın izniyle
Muhammedtrn Kuzeyimelif sarımsak ezip macun haline gitrip sürebilirsin günde bi kaç kere. Geçmiş olsun
Bmarya Kuzeyimelif evham olcak bi durum yok iltahap gibi gördüm. Eczaneye danışın oraya süreceğiniz bi krem versin.