Merhaba arkadaşlar. 13 aylık bir kız bebek sahibiyim. Kızım en başından beri zayıf bir çocuk, ek gıdaya 5.ayda başladık. Ve hiçbir zaman iştahı iyiydi diyemeyeceğim. Ama hiçbir zaman da şu son 2 aydaki kadar kötü olmamıştı.
Kızım yemek yemeyi bilmiyor, ben öğretemediğimi bir yerde yanlış yaptığımı düşünüyorum. Ağzından çıkarıyor tam yuttu diye sevinirken. Emip tükürüyor resmen. Yumurta hiç sevmiyor mesela. Ama sevdiği şeyleri de keyfine göre yiyor. Tamamen o günkü ruh haline bağlı. Yemeyeceği zaman ağzını dahi açmazdı, şimdi açıp emip tükürüyor.
önüne tabakla koyarsam içindeki her şeyi yere atıyor. Yani sonuç olarak çok az yiyor hatta bazen yemiyor. Sadece emmek istiyor. Doktor tavsiyesiyle anne sütünü azaltmaya başladım bu sebeple. Her istediği zaman vermiyorum yesin diye.
blw yöntemini de denedim, klasik yöntemi de denedim, ikisini de harmanlayıp denedim ama inanın artık çok yoruldum. Her şeyi geçtim, o kadar şey israf oluyor.
Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum. Ama bende durumlar böyle. Bir öneriniz olur mu?