Linamommg Hıc sevmıyor kızım zorlanıyor napcam mecbur ole durması lazım hıc alıstırmadım denıyorum zırlanıyor kaldırıyorum napmam lazım kızlar ya😒 daha dort aylık kasları gelıssın dıye koydugumda sevmıyor ama normalde haraketlı tabı
Cheddar Linamommg yere desenli hayvanlı çiçekli canlı renkler olan bi çarşaf ya da battaniyeniz varsa onu serin ilgisini çekeceği. Yatırmadan önce biraz konuşun elinizle gösterin burda ne varmış ne güzel şey dokunalım mı diyip eliniZle kendiniz dokunun sonra onun elini dokundurun, pet şişeye renkli bakliyatlae koyup o şekilde sallayarak yere koyun şişeyi kızınızı da o şekilde yavaşta yüz üstü koymayı deneyin 😊
Nas1985 Linamommg Korkma canim benim kizimda hic sevmezdi bende yuz ustu en fazla 3 dk birakabiliyodum 5 aylik dönmeye basladi kendi yuz ustu dönüp duruyo yoruldugu zamanda geri ceviriyo kendini
Yagmur46 Canım her çocuk emeklemek zorunda değil, mesela benim kızım da hiç hoşlanmaz asla çabalamaz,ama yürümeye daha hevesli. Ellerinden tutup da yürütünce bayılır ama emekleme deyince çıldırır 😂
Yagmur46 Linamommg anladım canım, sanırım tahammülsüz geliyorlar benim kızım da öyleydi 😂 ilgisini çekecek oyuncağını filan koysan belki biraz faydası olur,ama merak etme zaten ilerleyen süreçlerde sen istemesen de kendi bulduğu her fırsatta dönüyor 😅