srcyhy ben direk başka bir doktora görünmenizi de öneririm şahsen. ishal olur kusma olur halsizlik olur iştahsızlık huzursuzluk tamam ama 39.6 derece ateş çok fazla geldi bana. bebeklerde diş çıkarma döneminde sadece baş bölgesinde vücuda göre artı bir sıcaklık olur siye biliyorum ben. saydığınız belirtilerle aynı aylarda bizde hastaneye gittiğimizde boğaz’ında enfeksiyon vardı kuzumun antibiyotik kullandık biz. 5 günde geçti ama ateşi 1,5-2 gün sürdü.günde bir kere fitil veriyordum onun bile etkisi geçince hemen çıkıyordu ateşi calpol içiriyordum geri kalan 4 saatte bir. bol bol su birde tabi. istemiyordu ama her fırsatta teklif editordum bir yudumda gitse kar diyordum. biz aşı da olmışruk aynı dönemde verem aşısıydı duş ta aldırtmamıştım çok sıkıntı olmustu öyle bir durumunuz yoksa hemen bir duş aldırın bebeklerde ateş vücudu korur iyidir bile yerine göre ama 39.6 bana çok yüksek geldi. bence kendi yöntemlerinizle uğraşmayın en kötü ihtimalle suan bir calpol verin sabah açılır açılmaz hemen bir polikliniğe gidin. Allah şafi ismiyle şifa versin yavrunuza biran önce atlatsın inşallah