Canankarayel Arkadaşlar 5 günlük annemin be 3. Günde bebeğim sarılığı 13.5 çıktı ve bende sürekli emziriyorum ama bu sabah uyuya kalmışım 2 saat emziremedeğim yarında tekrar doktora gitçez sarılığına bakacaklar be yapmam lazım
muennesgenc Canankarayel sarılık geçene kadar mama kullanın derim ben öyle yaptım 2 haftada atlattık şükür 45 dakika da bir meme/mama olarak dönüşümlü gidin
06082020 Canankarayel sütünüz yetiyorsa doktor tavsiyesi olmadan mama vermeyin derim ama sizin kararınız yinede siz bol bol emzirin
eyvahaaneoldum Canankarayel Canik saat başı emzirmeyi dene ben öyle yaptım 16.5 ’ten döndük çok şükür bol bol emzirme başka çözümü yok malesef
Alpbebek2 Canankarayel üstüne bı altın takın ve her banyoda altını kuvvetine atın üstünde banyo yaptırın bı daha altını alıp bebeğe takın ve bol bol emzirin benim bebeğimde öyle oldu çok üzüldüm sürekli yorgundu uyanmiyordu ben böyle yaparak atlattım
muennesgenc Canankarayel sütün yeterliyse yarım saatte bir emzir en önemlisi gece ama geceleri süt daha kaliteli ve zengin oluyor karanlıktan dolayı hızlı kilo alımı geçiriyor sarılığı
Eliftznogr Canankarayel merhaba benimde bebegim 9 günlük sarılık değerimiz 14 çıktı. Sık sık emzirmek istiyorum en fazla 1.5 saatte bir emiyor. Sütüm geliyor. 45 dk yarim saatte bir emzireyim diyorum almıyor siz nasıl yapıyorsunuz
aselrigel Canankarayel Çocuğun yüzünü kapatmayın ki ışık alsın bazen ışıksız ortamda sarılık olabiliyor ve şöyle olursa sarılık olma ihtimali düşüyor ilk doğum yapınca annenin hemen sütü gelmiyor o yüzden biraz mama takviyesi yapılmalı en azından 1 hafta biz öyle yaptık ve sarılık olmadık çok şükür sizede geçmiş olsun inşallah sarılığı geçmiştir
eymeninannesi3 Canankarayel oğlumun sarılık değeri 11 çıkmıştı 2.5 aylıktı tamamen geçtiğinde saat başı kaldırıp emzirdim kaldır emzir alarm kur ben öyle yaptım yoksa sarılık değeri yükselir dikkat et cnm