elfeyllzdmr Kızlar bebeğim şuan 0-3 aylık patikli tulumlardan giyiyor çokta rahatlık bence hem benim hem onun için. Ama sanki bir haftaya kadar olmayacakmış gibi geliyor. Tekrar tulum almak istiyorum 3-6 aylık alsam büyük mü gelir yüreksiz kaldım 😖
Yahmir elfeyllzdmr evet büyük alın benim bebek 4 ay 19 günlük 9-10 aylık bebek kıyafetleri anca oluyor 😅
benbirbebekfilim elfeyllzdmr bende 3 aylıkken 6 ay tulumlarını giydirmeye başladım patikli olanlar hemen küçülüyor bacaklarını çektiriyo bebeklerin aklınızda olsun patiksiz olanlar daha kullanışlı oluyor büyüdükçe..
Annis-ogul elfeyllzdmr birak biraz büyük olsun cnm.bebisim 7 sylik bn 1.5 …2 yas kiyafetleri aliyorum 😀😃😄kalıpları da dar oldugu icin
yoncaaaa Benimki 2ay 15 günlük ben 6 9 aylık tulum alıyorum bazı giydiği kıyafeti 9 12 aylık kalıba göre değişiyor yıkanınca çekiyor o yüzden. Büyük alın daima ben öyle yapıyorum
yoncaaaa Birde bebeklerin ayına göre değil kıyafetleri kilosuna göre alın çünkü kiloya göre daha kullanmanızda fayda var kiloları yakalarında yazar daima