Nesrincelik Kızım bu saatlere kadar uyumuyor uyumamak için halada diretiyor napıcam ben ya sinirleniyorum artıkkkk😢
Serifege Nesrincelik valla canim ayni sotun bizdede var 3 bucuk olana kadaf uyumuyor bende zorlamiyorum artik uyutucam diye cok ağlıyor gubluk rutin olusturdum altini ve ustunu değiştiriyorum zeka kartlarini gosteriyorum sonra emzirip uyuyor yavas yavas anlamaya basladi her gun yatim saat once basliyorum
-Eliz Nesrincelik bizde hala uyuma nöbetindeyiz 58 günlük bebeğim ve saat 2 yi geçene kadar uyumuyor bense uykusuzluktan perişan durumdayım gözlerim kapanıyor 😔
Vanilya Nesrincelik Kucakta salladım olmadı ayakta sallamaya alışık değil onuda yaptım olmadı. Biz nerde hata yapıyoruz arkadaş ya
Nesrincelik Serifege yok ben bugun iyicene sinirlendim uyutmaya çalışıyorum ağlıyor bırak diye ama uykumda var nezaman geçicek bilmiyorum
Hayalayaz Nesrincelik canım bay bay damla verebilirsin benim kızımda uyumuyordu doktoruna sorduk verebilirsin dedi sonra bay bay damla bağışıklık kazandırdı etkili olmadı bizde sipraktin vermiştim deliksiz uyudu ama yan etkileri fazla bi gün içir bi gün içirme
Serifege Nesrincelik büyük galiba canim bebegin benim oglum 4 aylik daha belki ondan kolay ama uyku egitimi alabilirsin
tuval Bugün için soruyorum 1-kaçta uyandı 2-kaç uyku yapıyor kaçta uyudu gündüz 3-kaçta uyandı gündüz uykusundan 4-diş çıkartıyor olabilir mi? 5-akşam uykusunu kaçta uyutmaya başladınız?
Nesrincelik tuval sabah 11’de uyandı ve bugun hiç öğlen uykusu uyumadı hayır diş degil hep bu şekilde :(
Toprak2019 Nesrincelik benim oğlumda aynı Allahım sağlık versin ama bazen oturup ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok yıprattı bizi bu uyku sorunu bizimkide 1.5 yaşında halen sallıyorum 🥴 okadarda hareketli nasıl dayanıyor aklım almıyor 🤦♀️
Gizemonerr Nesrincelik Canım çocuk o bilerek yapımıyor ki , sen sinirlenme çocuk senin enerjini de hissediyor 💙 herşey düzelecek 🙏🏻
Nesrincelik Gizemonerr biliyorum ama İnan çok yoruldum artık daha yeni uyudu yine uyandı şimdi emmeden durmuyor uyuyamıyorum ağlıyorum sinirden ben onada kötü davranmak istemiyorum evladım o benim ama dayanamıyorum.
tuval Nesrincelik beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz ana öğün ve ara öğün olarak düzenli yapıyor musunuz? dışarı çıkartıp temiz hava alıyor mu?